sveohepatitisu

U slučaju da imate neko pitanje, a niste uspjeli pronaći odgovor u sadržajima aplikacije ili na našoj internetskoj stranici, ovdje možete postaviti svoj upit stručnom savjetniku.
OPŠIRNIJE

NASLOV

VAŠA E-MAIL ADRESA

PITANJE

Prihvaćam uvjete korištenja.

Prije nego što postavite upit, obavezno provjerite jesmo li već odgovorili na isto ili slično pitanje.

U brizi za poboljšanje zdravstvenih i socijalnih ishoda za sve hrvatske građane koji su izloženi riziku ili žive s hepatitisom B i/ili C, pružamo besplatnu podršku putem e-maila. No, prije nego što postavite upit, obavezno provjerite da li odgovor na isti ili sličan upit već postoji u sadržajima aplikacije, u rubrici Česta pitanja ili pokušajte odgovor na svoje pitanje pronaći na našim stranicama. Za sve dodatne informacije medicinske naravi i liječenje obratite se svome liječniku ili ljekarniku.

Odgovor ćemo Vam poslati putem elektroničke pošte. Pitanja i odgovori koji prema našoj procjeni mogu biti korisni drugim korisnicima bit će uvršteni u Česta pitanja ili druge sadržaje. Vaš e-mail i osobni podaci će biti izuzeti te će ostati strogo povjerljivi.

Imajte na umu da se upiti prioritiziraju ovisno o postojanju odgovora na našim stranicama te da se odgovor može duže čekati zbog većeg broja upita.

Hvala na razumijevanju.